Цитологічний мазок
Він допомагає вчасно виявляти рак яєчників, який може дуже довго протікати без жодних видимих симптомів. Цей аналіз дає змогу виявити розвиток онкологічних процесів на шийці матки та у піхві.

Аналіз крові
Як не дивно, але цей простий та звичний з дитинства аналіз є доволі інформативним. Він ілюструє картинку загального стану жіночого організму, допомагає виявляти запальні процеси та вчасно почати їх лікування.

УЗД молочних залоз чи мамограма
Свої груди треба періодично самостійно обстежувати на наявність підозрілих затвердінь, які можуть бути жировиками, фіброзними утвореннями чи пухлинами. Та часто виявити рак грудей неможливо лише за допомогою простої пальпації.

ЕКГ
Часто симптоми серцево-судинних хвороб є неявними: людина почувається втомленою, виснаженою та списує це на швидкий темп життя. Насправді ж проблема може критися у серцевих патологіях.

Обстеження шкірного покриву
Меланому (рак шкіри) можна повністю вилікувати, але за умови своєчасної діагностики. Тому бажано стежити за станом свої родимок та регулярно відвідувати дерматолога для профілактичного огляду.

Таким чином, щорічні обстеження є невідʼємною частиною підтримки здоровʼя та якості життя жінок.

Всі обстеження можна пройти в медичному центрі «Вітамін» у кваліфікованих спеціалістів:

Чекаємо на вас 💚

+38 (067) 620 33 00
+38 (050) 620 33 00

м. Ужгород, вул. Новака, 44
(біля обласної лікарні)

Опубліковано: 11 Червня, 2024 / Категорії: Інформація /
До обов’язковихщорічних обстежень жіночого організмуналежать: - Медичний центр Вітамін

Будемо раді відповісти на Ваше запитання.