Акне відноситься до багатофакторного захворювання. Це означає, що до розвитку хвороби призводить не одна, а кілька причин. Це і зміни гормонального фону, порушення роботи імунної системи, вплив подразнюючих шкіру факторів, прийом деяких лікарських препаратів і навіть спадкова схильність.

У більшості випадків вугрова хвороба має легкий або середньотяжкий перебіг і добре піддається лікуванню безрецептурними препаратами на основі бензоїлу пероксиду, саліцилової або глікоєвої кислоти, які продаються в супермаркетах і аптеках.

Однак у деяких людей захворювання протікає дуже важко з утворенням великої кількості прищів, розвитком сильного запалення, а також формуванням внутрішньошкірних кіст або вузликів або зливних форми вугрової хвороби. В цьому випадку самостійного лікування із застосуванням безрецептурних засобів, як правило, недостатньо, тому необхідно звернутися до лікаря-дерматолога.

В медичному центрі «Вітамін» працює команда кваліфікованих дерматологів, які можуть вилікувати будь-яку, навіть найважчу, форму акне. Від пацієнта ж потрібно тільки чітке і послідовне виконання всіх рекомендацій лікаря👆🏻

Для запису на консультацію, телефонуйте:
+38 (067) 620 33 00
+38 (050) 620 33 00

vitamin.uz.ua
м. Ужгород, вул. Новака, 44 (біля обласної лікарні)

Zverejnené dňa: február 28th, 2024 / Kategórie: Інформація /
Вугрова хвороба - проблема , з якою стикаються від 60 до 90% осіб перехідного віку - Медичний центр Вітамін

Radi odpovieme na vašu otázku.