Domov/Recenzie

Recenzie o lekárskom centre Vitamín

Budeme radi, ak nám zanecháte spätnú väzbu.

4.7
Hodnotenie 4.7 z 5
4.7 z 5 hviezdičiek (na základe 10 recenzií)
Výborne90%
Veľmi dobre0%
Priemerná0%
Chudobný10%
Strašné0%

Борсенко М.І. найкращий лікар !

Hodnotenie 5 z 5
23.09.2022

Мар”яна Іванівна робила УЗД судин нижніх кінцівок чоловіку. Призначила дуже грамотне лікавання та максимально доступно все нам пояснила. Рекомендуємо та обовязково будемо звертатичя на профілактичні огляди.

Avatar pre Вікторія
Вікторія

Odporúčam Kurkutova O.A

Hodnotenie 5 z 5
03.09.2022

Podstúpil liečbu a UCT u Dr. Kurkutova O.A. Príjemné dojmy z komunikácie a informovanosti lekára, ultrazvuková terapia, nápadne efektívny výsledok liečby
Ďakujem pán doktor! Odporúčam!

Avatar pre Андрій
Andriy

Odpoveď od Медичний центр Вітамін

Sme veľmi radi, že ste s ošetrením spokojný! Ďakujem za spätnú väzbu!

Ďakujem Oleksandr Antonovych

Hodnotenie 5 z 5
29.08.2022

Dakujem Oleksandrovi Antonovychovi, uzasnemu lekarovi.Oslovili sme a sme velmi spokojni s vysledkom urologickej operacie, odporucame

Avatar pre Юрій
Yuriy

Ďakujem Oleksandr Antonovych

Hodnotenie 5 z 5
29.08.2022

Dakujem Oleksandrovi Antonovychovi, uzasnemu lekarovi.Oslovili sme a sme velmi spokojni s vysledkom urologickej operacie, odporucame

Avatar pre Юрій
Yuriy

Odpoveď od Медичний центр Вітамін

ďakujeme za spätnú väzbu a odporúčania!

Bez nadpisu

Hodnotenie 2 z 5
23.08.2022

Dobrý deň. Bohužiaľ je veľmi ťažké dovolať sa do centra, hovory sú niekedy odpovedané, správcovia tiež neodpovedajú na správy Viber, hoci správa bola prečítaná. Ak sa chcete objednať k lekárovi alebo zistiť cenu konzultácie, musíte ísť osobne do lekárskeho centra alebo sa jednoducho objednať na klinike, kde je komunikácia s potenciálnymi klientmi na bežnej úrovni. Bohužiaľ nie je k dispozícii vo vitamíne, správcovia nefungujú

Avatar pre Валерія
Valeria

Odpoveď od Медичний центр Вітамін

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti! Na riešení tohto problému už pracujeme. Žiaľ, pacientov cez Viber neevidujeme. Pre online registráciu môžete kontaktovať Instagram alebo Facebook.

Bez nadpisu

Hodnotenie 5 z 5
23.08.2022

Olena Volodymyrivna Lisovets išla k lekárovi ORL.
Veľmi dobrá, inteligentná, priateľská lekárka, škoda, že som o nej nepočula skôr.
Bezushko Bohdana Viktorivna je tiež najlepšia vo svojom odbore.
Títo lekári pomôžu, poradia, sú stále v kontakte, môžete sa na nich kedykoľvek obrátiť.

Avatar pre Мирослава
Myroslava

Odpoveď od Медичний центр Вітамін

Sme veľmi radi, že ste spokojný. Ďakujem za spätnú väzbu!

Absolvovala mnohé vyšetrenia

Hodnotenie 5 z 5
09.08.2022

Toto zdravotné stredisko má dobrých lekárov, najlepšie vybavenie, priateľských správcov, príjemné sestričky, dokonca aj upratovačka je príjemná na stretnutie, príjemná a upravená. Je vidieť, že vedenie sa o centrum a jeho zamestnancov stará ako o ich domov. Len tak ďalej. A sme radi, že sme takúto inštitúciu navštívili

Avatar pre Лена
Lena

Odpoveď od Медичний центр Вітамін

Ďakujem za milé slová!

Muža operovali

Hodnotenie 5 z 5
09.08.2022

Veľmi dobrý zdravotnícky ústav, vynikajúci personál a najlepší lekári) všetko na najvyššej úrovni

Avatar pre Марина
Marína

Odpoveď od Медичний центр Вітамін

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a dôveru!

Bez nadpisu

Hodnotenie 5 z 5
03.08.2022

Urobil som ultrazvuk štítnej žľazy. Absolútna spokojnosť s kvalitou služieb! Priateľský personál

Avatar pre Корнелія
Cornelia

Odpoveď od Медичний центр Вітамін

Ďakujem za spätnú väzbu!

Pulmonológ

Hodnotenie 5 z 5
03.08.2022

Vo vašom zdravotnom stredisku mi urobili röntgen a absolvoval som konzultáciu s pneumológom. Veľká spokojnosť so službami a úrovňou lekárov! Vrelo odporúčam - kvalitne, promptne a dôstojne.

Avatar pre Анастасія
Anastasia

Odpoveď od Медичний центр Вітамін

Ďakujem za spätnú väzbu! Som rád, že ste spokojný!