До вибору медичного закладу, що пропонує послуги магнітно-резонансного дослідження, необхідно підходити з особливою ретельністю. Існує величезна кількість клінік і центрів, де можна зробити МРТ, і тому, що процедура досить дорога, вибирати потрібно тільки найкращі.

Одним з таких є наш медичний центр “Вітамін”. Ми маємо сотні позитивних відгуків і рекомендацій від клієнтів. Серед інших МРТ центрів нас виділяє те, що ми пропонуємо найвищий рівень обслуговування в місті, а комфорт і здоров’я клієнта для нас завжди на першому місці.

Нашою найбільшою особливістю є те, що в нашому центрі встановлено найсучасніший високотехнологічний магнітно-резонансний томограф відкритого типу, який дозволяє легко проводити обстеження людей у тривожному стані, дітям, літнім, а також пацієнтам, які страждають на клаустрофобію.

Ми пропонуємо найкраще співвідношення вартості і якості на ринку медичних послуг. Розумна ціна включає не тільки апаратне обстеження, а й діагностичний висновок, а також диск із записаними результатами дослідження.

Для запису, телефонуйте за номером:

+380 67 620 33 00

+380 50 620 33 00

🌐 vitamin.uz.ua

📍Uzhhorod, st. Novaka, 44

(біля обласної лікарні)

Published On: January 9th, 2024 / Categories: Інформація /
Переваги проведення МРТ в медичому центрі “Вітамін” - Медичний центр Вітамін

We will be happy to answer your question.